Abisko
Mountain
Lodge

Formgivning
Illustrationer
Animering och filmgrafik
Content marketing

Abisko Mountain Lodge är ett hotell och aktivitetscentrum som ligger vid Lapportens fot. Anläggningen drivs av ett par – Dick, välkänd bergs- och skidguide, och Mina, proffs på värdskap – med lång erfarenhet av den unika utomhusmiljön
i den arktiska dalsänkan framför Torneträsk vatten. Fokus ligger på av natur- och utomhuskultur i samspel med ett trivsamt och personligt boende med maten i centrum. Hotellets restaurang Brasserie Fjällköket är White Guide-nominerad och alltid värd en omväg.

Vår AD har jobbat med detta varumärke sedan 2007. Vi har hjälpt till med en rekryteringskampanj och tagit fram annonser och posters inspirerade av klassiska illustrerade reseposters.

Tradition och förnyelse

Ett besök på Nordiska museets utställning ”Came To Norden” blev tändvätska för idén. Utställningen visar hur reseaffischerna tidigare placerade de nordiska länderna på turistkartan. Vi gör samma sak med Abisko Mountain Lodge. I ett medielandskap fyllt med fina bilder och vackra miljöer sticker ett tecknat budskap ut. Vi säger JABISKO!

Kampanj personal – Jobba Wasabisko!

Vi tog fram en rekryteringskampanj inför vintersäsongen. Huvudbudskapet var att hitta servicepersonal, kockar, ­receptionister och frukostvärdar. Med budskapet ”Jobba, lev och häng i Abisko” lyfte vi fram det unika och rätt coola livet
– för rätt person – som väntar uppe i Abiskoland. Kanaler var Instagram och Facebook.