Om Devocy

EN HÄNGIVEN KOMMUNIKATIONSBYRÅ

Allt du behöver veta om oss

Det är svårt och dumt att skriva folk på näsan. Egentligen är det när du jobbar med oss du märker vad vi går för. På riktigt. Det vi kan säga är att många kunder har valt oss igen och igen som bollplank för sin kommunikation genom åren – och när de har bytt arbetsgivare har de tagit oss med sig. Det gör att vi i dag har uppskattade kunder över hela landet. Hör gärna av dig om du vill lära känna oss bättre!

För ditt bästa

Norrländsk kommunikationsbyrå som vill förstå dina utmaningar och hjälpa dig att bygga varumärke.

Full service inom bland annat kommunikationsstrategier, värdegrundsarbete, copywriting, storytelling, grafisk formgivning, webbdesign, SEO, SEM, fotografering, film, animering, föreläsningar och workshops.

Ofta paketerat i strategiska koncept och kampanjer med ansvar för idé, kanalval och action. Alltid med nyttan i fokus.

Vi tar helt enkelt ansvar för att varje aktivitet vässar din image och din affär!

Engagerade kreatörer

Devocy står för ”The Devoted Communication Agency” och hängivna och engagerade är just vad vi är. Det som är vår byrå i dag kommer ur lusten att få göra det vi älskar.

Med kreativiteten som drivkraft vill våra kommunikationskonsulter utvecklas och bidra till din framgång. Vi hjälper dagligen varandra att proaktivt hitta idéer, komma utanför boxen, tänka ett varv till och lyfta uppdragen till en hög kreativ nivå. Det har gjort att vi vunnit många priser ­– men den verkliga belöningen kommer när vi ser dig lyckas.