Kontakta oss

Affärsfrågor

Peder Sundström

VD, Design- & Varumärkesstrateg
070-797 79 00
peder.sundstrom@devocy.com

Malin Wiklund

Vice VD / Content Manager / Strateg
070-694 28 88
malin.wiklund@devocy.com

Lena Jacobsson

Affärsutvecklare / Strateg
076-807 32 95
lena.jacobsson@devocy.com

Karriär/Praktik

Sofia Göth

Kontorschef
070-650 33 92
sofia.goth@devocy.com

Allmänna frågor

info@devocy.com
+46 (0) 660 177 00
Viktoriaesplanaden 21A
891 37 Örnsköldsvik

Hitta din favoritperson

En multitalang med koll på allt från varumärke och visuell retorik, till ekonomi och budget. Han har tidigare rest världen runt och fotograferat äventyr – i dag kan han mer än de flesta om Höga Kusten. Lyckligast är han när han susar ner i pisterna, tältar på en ö eller blir bjuden på mandelkubb!

Peder Sundström

VD / Design- & Varumärkesstrateg
070-797 79 00

Strateg, copy, projektledare, moderator och en fena på att hålla workshops som engagerar. Hon har dessutom skrivit barnbok, älskar att sjunga och yoga (dock inte samtidigt) och när tid ges kör hon gärna skoter i Kittelfjäll. Med ett smittande skratt styr hon upp olika events, från födelsedagskalas till kaninmöten.

Malin Wiklund

Vice VD / Content Manager / Strateg
070-694 28 88

Färgstark och sprudlande som få! Med bakgrund som journalist och nyhetschef kan hon allt om hur en nyhet bör paketeras. Hos oss ansvarar hon också för personalfrågorna och den interna arbetsfördelningen. Sofia har ett stort hjärta för både människor och djur – och går dessutom snabbt från tanke till handling. Sig själv utmanar hon ständigt med allt från tuffa terränglopp till universitets- och crawlkurser.

Sofia Göth

Kontorschef
070-650 33 92

Engagerad strateg, ledare och kommunikatör med ett smittande skratt. Här har ni Lena! Gillar kommunikation i alla former och ägnar gärna tid till affärs- och verksamhetsutveckling, marknadskommunikation, intern kommunikation och att skriva för att nå fram med olika typer av budskap. Uppskattar ordning och reda, men tycker det är superviktigt med en nypa salt och att ha kul på jobbet. Och med en Lena på jobbet blir det roligare. Det kan vi lova!

Lena Jacobsson

Affärsutvecklare / Strateg
076-807 32 95

En naturälskande motor i Devocy-skutan som utan uppehåll skapar magi med sin blick för färg och form. Han testar gärna nytt och går alltid in helhjärtat i allt från maskerader till husprojekt. Johan har arbetat med teveproduktion för ishockey-VM och startade som tonåring Nigerias största fotbollssajt – som fortfarande lever.

Johan Allard

Creative Director
070-302 78 38

Marie tycker om struktur i livet, vilket kan vara en förklaring till varför hon gillar siffror. Står för ordning och reda på Devocy med sina gedigna kunskaper. Musiken som kommer ur högtalarna är hårdrock, men lyssnar gör hon även på ljudböcker samtidigt som hon läser minst en annan bok. Marie är även en fest- och eventfixare av rang och på sin lediga tid siktar hon även på nästa hole in one i golf - där hon redan svarat för två stycken!

Marie Byström

Ekonom
070-509 63 37

Vem kunde passa bättre som produktionsledare på Devocy än en före detta hockeymålvakt? Med en bakgrund i Modos damlag och dessutom som delansvarig för processer och rutiner på SAS kundserviceavdelning är Carolin perfekt för jobbet att hålla ordning på alla snabba puckar.

Carolin Hermansson

Produktionsledare / Digital producent
070-648 34 36

Med ett bildseende utöver det vanliga tar sig Ludwig an allt från porträtt- och miljöfotograferingar till att filma events och göra finstämda reportage. Han är också en klippa på bildbearbetning och animering. Under klara nätter är Ludwig ofta på jakt efter den perfekta bilden på norrsken, månförmörkelser och galaxer. Men det kan också hända att han svingar klubban i en midnattsgolf.

Ludwig Grundström

Fotograf / Motion graphics
070-651 73 77

Håll i er, det här är Niklas. Niklas är en kreativ och resultatinriktad marknadsförare med lång och bred kompetens inom strategisk webbutveckling och digital marknadskommunikation. Han är bra på att hålla många bollar i luften, både på jobbet och på fritiden. Som fotbollstränare i döttrarnas fotbollslag ser han till att föra sitt träningsintresse vidare till nästa generation.

Niklas Olsson

UX-strateg / Webbutvecklare
070-635 46 67

Mannen som är lika bekväm i livesändningar som i contentstrategier för sociala medier. Med en masterexamen i svenska språket blir kombinationen helgjuten. Som tidigare press- och marknadschef hos Modo Hockey kommer Franks hjärta alltid att klappa rött. Det klappar också för Crossfit och fysiska utmaningar, liksom för jakt efter skogens guld. Frank är lycklig när han får dricka kaffe ur en träkåsa till knastret från en brasa.

Frank Eriksson

Digital producent
070-341 98 44

Driven, envis och med en förmåga att hitta kreativa lösningar på problem. Det är några av många egenskaper som vår digitala producent Sara Kignell besitter. Sara har stor erfarenhet inom influencer marketing, content, sociala medier och projektledning. Förutom att ägna dagarna till detta på Devocy (och mycket mer) lägger den före detta inredningsarkitekten gärna tid på att totalrenovera hus och anlägga trädgårdar.

Sara Kignell

Digital producent
070-263 58 47

Kreativ, noggrann, problemlösare med ett brinnande intresse för design och IT. Det är enkelt att förstå varför Kristoffer valde universitetsstudier i beteendevetenskap mot IT och studier i interaktionsdesign och sociala medier. Han förstår hur man på bästa sätt kan utveckla lösningar som passar både användaren och organisationen. På fritiden, när skaparlusten är som störst, tillverkar Kristoffer gärna citroner och kantareller i lera på löpande band.

Kristoffer Forsman

Webbutvecklare
070-602 40 20

En mästare på att paketera budskap som strävar efter ögonblick av fullkomligt flow. Albin har jobbat som journalist, redaktionsansvarig och förläggare i Stockholm. En bra mix i rollen som kommunikationskonsult hos oss. När han är ledig hittar du honom antagligen på jakt efter en sällsynt fågel, en sällsynt bra skridskois eller de rätta ingredienserna till olika asiatiska rätter.

Albin Grahn

Projektledare / Copywriter
073-945 05 36

En kreativ motor på Devocy som snabbt skapar magi med allt från varumärken och visuella identiteter till slagfärdig copy. Med bas i Härnösand har Mats nära till såväl Höga Kustens berg som till havet. Här fångar han gärna en våg med surfbrädan eller vandrar i jakt på nya utsikter.

Mats Forssell

Creative Director / Copywriter

Art Director, illustratör och musiknörd. Det är tre saker som kan sägas om Mikke Hedberg – en av våra stjärnor från Umeå. Om erfarne Mikke finns mycket mer att berätta. Karriären inleddes för närmare 30 år sedan, då han formgav ett seriealbum. Sedan dess har kreativiteten flödat och uppdragen varit många. En ny favoritplats i livet är Tokyo, som han numera kallar sin ”andra stad” då både dotter och barnbarn bor i miljonstaden.

Mikke Hedberg

Art Director
070-345 32 37

Maria är formgivaren bakom flera av våra prisbelönta trycksaker. Hon är en klippa att luta sig mot när det gäller allt från deadlines och korrektur till att ha koll på grafiska profiler. Med ett förflutet som SM-guldvinnare i innebandy delar hon i dag med sig av sitt kunnande i rollen som tränare. Maria vet också allt om hur man får bästa platsen på en Springsteen- eller U2-spelning.

Maria Westin

Art Director
070-221 99 58

Jonny är formstark med ett öga för detaljer. Med snart 20 år inom kommunikationsbranschen i ryggsäcken kan du lugnt låta honom forma allt från varumärkeskoncept till film eller monterdesign. I samma ryggsäck tar han gärna med sig hängmattan eller tält också, för att resa eller bara hänga i naturen. Mer oväntad kompetens är hans förmåga att fläta hår. Det är han grym på.

Jonny Rönnblom

Art Director / Motion graphics
070-275 31 90

Isac är en kreativ och nyfiken grafisk designer med erfarenhet av exempelvis tidningsproduktion, animering och sociala medier. Som pensionerad baseballpitcher är Isac van vid snabba bollar. Numera är det dock discgolf som gäller, hemma i lägenheten finns en dedikerad garderob med ett hundratal discar.

Isac Elmehög

Art Director
070-605 70 10