Hitta din favoritperson

En multitalang med koll på allt från varumärke och visuell retorik, till ekonomi och budget. Han har tidigare rest världen runt och fotograferat äventyr – i dag kan han mer än de flesta om Höga Kusten. Lyckligast är han när han susar ner i pisterna, tältar på en ö eller blir bjuden på mandelkubb!

Peder Sundström

VD / Design- & Varumärkesstrateg
070-797 79 00

Strateg, copy, projektledare, moderator och en fena på att hålla workshops som engagerar. Hon har dessutom skrivit barnbok, älskar att sjunga och yoga (dock inte samtidigt) och när tid ges kör hon gärna skoter i Kittelfjäll. Med ett smittande skratt styr hon upp olika events, från födelsedagskalas till kaninmöten.

Malin Wiklund

Vice VD / Content Manager / Strateg
070-694 28 88

En naturälskande motor i Devocy-skutan som utan uppehåll skapar magi med sin blick för färg och form. Han testar gärna nytt och går alltid in helhjärtat i allt från maskerader till husprojekt. Johan har arbetat med teveproduktion för ishockey-VM och startade som tonåring Nigerias största fotbollssajt – som fortfarande lever.

Johan Allard

Creative Director
070-302 78 38

Färgstark och sprudlande som få! Med bakgrund som journalist och nyhetschef kan hon allt om hur en nyhet bör paketeras. Hos oss ansvarar hon också för personalfrågorna och den interna arbetsfördelningen. Sofia har ett stort hjärta för både människor och djur – och går dessutom snabbt från tanke till handling. Sig själv utmanar hon ständigt med allt från tuffa terränglopp till universitets- och crawlkurser.

Sofia Göth

Kontorschef
070-650 33 92

Marie Byström

Ekonom
070-509 63 37

Driven och vetgirig digital stjärna som går i gång på SEO och SEM. Christoffer har en förmåga att observera behov. Saknar han kunskapen ser han till att lära sig. När han gör något görs det till 100 procent, gärna nattetid. Är det inte att förkovra sig inom digital marknadsföring kan det vara att plöja engelska eller amerikanska filmer, helst med Quentin Tarantino som regissör.

Christoffer Östman

Digital Producent
070-351 50 30

Håll i er, det här är Niklas. Niklas är en kreativ och resultatinriktad marknadsförare med lång och bred kompetens inom strategisk webbutveckling och digital marknadskommunikation. Han är bra på att hålla många bollar i luften, både på jobbet och på fritiden. Som fotbollstränare i döttrarnas fotbollslag ser han till att föra sitt träningsintresse vidare till nästa generation.

Niklas Olsson

Strategisk webbutvecklare
070-635 46 67

Mannen som är lika bekväm i livesändningar som i contentstrategier för sociala medier. Med en masterexamen i svenska språket blir kombinationen helgjuten. Som tidigare press- och marknadschef hos Modo Hockey kommer Franks hjärta alltid att klappa rött. Det klappar också för Crossfit och fysiska utmaningar, liksom för jakt efter skogens guld. Frank är lycklig när han får dricka kaffe ur en träkåsa till knastret från en brasa.

Frank Eriksson

Social Media Manager / Skribent
070-341 98 44

Med ett bildseende utöver det vanliga tar sig Ludwig an allt från porträtt- och miljöfotograferingar till att filma events och göra finstämda reportage. Han är också en klippa på bildbearbetning och animering. Under klara nätter är Ludwig ofta på jakt efter den perfekta bilden på norrsken, månförmörkelser och galaxer. Men det kan också hända att han svingar klubban i en midnattsgolf.

Ludwig Grundström

Fotograf / Motion graphics
070-651 73 77

En mästare på att paketera budskap som strävar efter ögonblick av fullkomligt flow. Albin har jobbat som journalist, redaktionsansvarig och förläggare i Stockholm. En bra mix i rollen som kommunikationskonsult hos oss. När han är ledig hittar du honom antagligen på jakt efter en sällsynt fågel, en sällsynt bra skridskois eller de rätta ingredienserna till olika asiatiska rätter.

Albin Grahn

Projektledare / Copywriter
073-945 05 36

Driven, envis och med en förmåga att hitta kreativa lösningar på problem. Det är några av många egenskaper som vår digitala projektledare Sara Morian besitter. Sara har stor erfarenhet inom influencer marketing, content, sociala medier, projektledning och produktionsledning. Förutom att ägna dagarna till detta på Devocy (och mycket mer) lägger den före detta inredningsarkitekten gärna tid på att totalrenovera hus och anlägga trädgårdar.

Sara Morian

Digital projektledare
070-263 58 47

Handlingskraften personifierad! Med en aldrig sinande energi och ett ordningssinne utöver det vanliga tar hon sig an arbetet som konsult, projektledare och säljare hos oss. Inger vet hur man skapar ett fantastiskt event och tar ansvar för att detaljerna sitter. På fritiden briljerar hon i köket och förser oss andra med recept på en lyckad kväll. När hon omges av människor och musik mår hon toppen.

Inger Öhrling

Projektledare / Säljare
070-689 55 25

Maria är formgivaren bakom flera av våra prisbelönta trycksaker. Hon är en klippa att luta sig mot när det gäller allt från deadlines och korrektur till att ha koll på grafiska profiler. Med ett förflutet som SM-guldvinnare i innebandy delar hon i dag med sig av sitt kunnande i rollen som tränare. Maria vet också allt om hur man får bästa platsen på en Springsteen- eller U2-spelning.

Maria Westin

Art Director
070-221 99 58

Denna kulla har en kreativitet som tar sig uttryck i idéer och lösningar. Som formgivare jobbar Jessica både för hand och i datorn, eller gärna en kombination av båda. Hennes illustrationer syns i allt från tröjtryck till logotyper. Jessica är entusiastisk inför det mesta, men extra guldkant i vardagen ger skoterturer i fjällen och deltagande i kreatörprojektet High Coast Creative.

Jessica Söderholm

Art Director / Illustratör
070-257 22 41

Jonny är formstark med ett öga för detaljer. Med snart 20 år inom kommunikationsbranschen i ryggsäcken kan du lugnt låta honom forma allt från varumärkeskoncept till film eller monterdesign. I samma ryggsäck tar han gärna med sig hängmattan eller tält också, för att resa eller bara hänga i naturen. Mer oväntad kompetens är hans förmåga att fläta hår. Det är han grym på.

Jonny Rönnblom

Art Director
070-275 31 90

Kreativitet borde vara Mahlins mellannamn. Det fullkomligt lyser av innovationslusta och utvecklingsidéer runt henne. Hos oss har hon rollerna Art Director och projektledare, men hennes portfolio innehåller mycket mer än så. Skapa dans, musik och designa belysningsarmaturer och smycken till exempel.

Mahlin Järvholm

Art Director
070-308 90 10

Art Director, illustratör och musiknörd. Det är tre saker som kan sägas om Mikke Hedberg – en av våra stjärnor från Umeå. Om erfarne Mikke finns mycket mer att berätta. Karriären inleddes för närmare 30 år sedan, då han formgav ett seriealbum. Sedan dess har kreativiteten flödat och uppdragen varit många. En ny favoritplats i livet är Tokyo, som han numera kallar sin ”andra stad” då både dotter och barnbarn bor i miljonstaden.

Mikke Hedberg

Art Director
070-345 32 37

Vi söker en copywriter och kreativ kompis

Bli en del av familjen

För affärsfrågor

Peder Sundström

VD, Design- & Varumärkesstrateg
070-797 79 00
peder.sundstrom@devocy.com

Malin Wiklund

Vice VD
070-694 28 88
malin.wiklund@devocy.com

Anders Lönn

Projektledare & affärsutvecklare
070-311 47 03
anders.lonn@devocy.com

Karriär/Praktik

För allmänna frågor

info@devocy.com
+46 (0) 660 177 00
Viktoriaesplanaden 21A
891 37 Örnsköldsvik