Devocy tar nästa steg med nya ägare

Vi stärker ägargruppen! Nu kliver Sofia Göth och Lena Jacobsson in som delägare.

Sofia har under många år arbetat som chef inom Mittmediakoncernen, men också som journalist och radioreporter. Sedan 2017 har hon varit både kommunikationskonsult och HR-ansvarig hos oss, liksom en del av ledningsgruppen.

Lena har mångårig erfarenhet från ledande roller på webb- och IT-byrå, senast i rollen som konsultchef på Sogeti. De senaste månaderna har hon arbetat som strateg och affärsutvecklare hos oss på Devocy, med särskilt ansvar för såväl kundernas som vår egen digitala utveckling.

Kvar från tidigare ägarkonstellation är Peder Sundström, vd, och Malin Wiklund, vice vd. Samtliga fyra ägare arbetar aktivt i bolaget och känner ett enormt engagemang för kundernas, byråns och regionens framgång.

Totalt har vi tjugo medarbetare i företaget, varav femton arbetar på huvudkontoret i Örnsköldsvik, fyra är stationerade i Umeå och en i Härnösand.

Tillsammans tar vi nu nästa steg mot att vara det norrländska förstahandsvalet inom kreativ och strategisk kommunikation – för ett Norrland i expansiv utveckling.

Kontakt

Devocy

Din norrländska kommunikationsbyrå

0660-177 00