Stringo

IDENTITET

Företaget Famek i Nyland producerar och utvecklar världsledande fordonsflyttare under varumärket Stringo. Vi har under flera år fungerat som deras strategiska bollplank i marknadsföringsfrågor. I det arbetet har vi bland annat utarbetat kommunikationsstrategi, grafisk identitet, bildprofil och en plan för digital varumärkesutveckling i nära samråd med ledningen.

Uppdragen innefattar att producera nytt sälj- och mässmaterial till säljare och återförsäljare liksom att planera och skriva allt från blogginlägg till nyheter och produktpresentationer i företagets digitala kanaler. Företaget har även lanserat en helt ny Stringomodell (S3) där vi har varit med och tagit fram allt från bilder, broschyr- och säljmaterial till instruktionsvideor och mässmontrar.

Samarbete

Idag är Stringo en av Devocys större kunder och deras framgångar med nya säljrekord fortsätter. Vi har ett väldigt tajt samarbete med Stringo och vi finns med som en daglig strategisk partner i det mesta av den kommunikation Stringo arbetar med.