Webbdesign

Webbdesign på ett klick

Webbdesign för oss är att skapa en optimal upplevelse med största möjliga nytta. Idag talas det mycket om användarnas upplevelse (UX) när det handlar om digitala tjänster och medier. Framför allt när det gäller formgivning och design av webbsidor och sociala medier.

Webbdesign är en kombination mellan kreativitet och förståelse för hur och varför vi människor gör som vi gör. Vi på Devocy arbetar därför nära våra kunder för att utifrån förutsättningarna skapa bästa möjliga kanal för en kunds budskap. En förståelse för användarna och kundens behov är två nödvändiga ingredienser för bra webbdesign i våra ögon.

Utseende är självklart viktigt. Webbsidan ska harmoniera med ditt företags grafiska profil, men den ska också sticka ut. Den måste vara användarvänlig, det vill säga lätt att förstå sig på och framför allt vill du att besökarna ska göra det du vill att de ska göra. Webbsidan är en del av din visuella identitet, den förmedlar ditt budskap, är imageskapande och i bästa fall leder den till ökade affärsmöjligheter. Därför är det viktigt att anlita någon som vet vad som krävs.

Hos oss finns kompetens inom såväl formgivning och text som användarbeteende och teknik. Vi börjar alltid med att ta reda på kundens utmaning. Vad vill du uppnå med din hemsida? Vill du skapa image genom att spridas till så stort antal människor som möjligt, eller är det lika bra med färre besök om de flesta av dem leder till affär? Är det en upplevelse du vill förmedla, eller information om en produkt eller tjänst? När vi förstår vad webbsidan ska fylla för funktion kan vi skapa utseende, innehåll och struktur som passar ändamålet.

Besökarnas upplevelse är i fokus och speglas i hur väl de följer sidans tänkta flöden. Om vår uppdragsgivare vill det följer vi gärna med på resan även efter att webbsidan publicerats för att genom analys säkerställa att dess effekt är den önskade.

Kontakta oss

Relaterade case

Miva Rätt sort

Destination Höga Kusten

Mjälloms

Friluftsbyn

Bosch Rexroth

Världsklass Örnsköldsvik

TM Konsult

Övikshem

Gårdsbutiken

Veckefjärden

Electrolux

JM KVM

JBN

Stringo

Arento

Paradiset Äventyrsbad

Destination Kvarken

High Coast Invest

Xylocap