Interiördesign

Ingången till interiördesign

Företagets lokaler är dess kroppsspråk. Det är något alla ser och medvetet eller undermedvetet bedömer. Därför är det viktigt att designa interiörer med rätt uttryck.

Vi har genom åren skapat interiördesign som speglar företags visuella identitet och framhäver dess varumärke på ett professionellt sätt. Entréer, butiker och mässmontrar är platser där kreativa koncept kommunicerar ditt företags värderingar och karaktär.

Till att börja med analyserar vi tillsammans med kund vilka behov lokalen ska fylla, vilka delar som ska förnyas och om det finns några särskilda önskemål på vad den ska inrymma.

Vi tar sedan fram ett koncept utifrån analys och med avstamp i företagets grafiska profil. Vi ger förslag på allt från ytskikt till möbler, belysning, textil och skyltning. Målet är att skapa ändamålsenliga och väl genomtänkta lokaler som blir en förlängning av ditt varumärke. Det gör att kunderna känner igen sig, det skapar trygghet och blir en naturlig marknadsföringsplats för dig och ditt företag.

Kontakta oss

Relaterade case

Miva Rätt sort

Destination Höga Kusten

Mjälloms

Friluftsbyn

Bosch Rexroth

Världsklass Örnsköldsvik

TM Konsult

Övikshem

Gårdsbutiken

Veckefjärden

Electrolux

JM KVM

JBN

Stringo

Arento

Paradiset Äventyrsbad

Destination Kvarken

High Coast Invest

Xylocap