Förpackningsdesign

Förpacka ditt varumärke med förpackningsdesign

Glittret i ögonen när våra formgivare håller en riktig smart, funktionell och snygg förpackning i sina händer. Det speglar vilken vikt förpackningen av din produkt har. Förpackningen är en del av ditt varumärke och ett sätt att påverka försäljningen positivt.

Det är därför viktigt att med noggrannhet och kreativitet ta fram en riktigt smart lösning som både har den funktion du önskar och förmedlar rätt bild av ditt företag och produkten du säljer.

Förpackningsdesign handlar om flera faktorer som ska samspela för att tilltala din kund. Det kanske mest självklara är funktion. Vad är det som ska förpackas, är det ömtåligt, hur ska det transporteras, hur ska det kännas att öppna den och så vidare.

Det handlar också om utseende. Vilken information måste finnas med, hur samspelar den med företagets grafiska profil, vad krävs för en säker och smidig distribution, vad är det för image vi vill att förpackningen ska förmedla och självklart vill vi också att det ska vara så snyggt som möjligt. Förutom dessa två faktorer vill vi också hitta det optimala materialet för just din förpackning. Även materialet förmedlar nämligen ett budskap. Går funktion före utseende, prioriterar ditt företag hållbarhet eller något annat. Materialet berättar också något om innehållet, om det ska kännas som en lyxprodukt eller mera budget.

Hos oss finns formgivare som har lång erfarenhet av förpackningsdesign, som med stor entusiasm och kunskap tar sig an allt från konferensmappar till stora industriemballage och allt däremellan.

Kontakta oss

Relaterade case

Miva Rätt sort

Destination Höga Kusten

Mjälloms

Friluftsbyn

Bosch Rexroth

Världsklass Örnsköldsvik

TM Konsult

Övikshem

Gårdsbutiken

Veckefjärden

Electrolux

JM KVM

JBN

Stringo

Arento

Paradiset Äventyrsbad

Destination Kvarken

High Coast Invest

Xylocap