Avancerad bildretusch

Vi kan förändra världen

Med avancerad bildretusch går det att förändra verkligheten. Utifrån en befintlig bild är möjligheterna oändliga. Och vi tycker om att flytta gränsen för vad som är möjligt.

Bildretuschering kan handla om allt från att laga en bild som skadats, röda ögon eller om en bild behöver färgjusteras, till avancerad retuschering för att förändra bildens innehåll.

Avancerad bildretusch lyfter bildspråket om du vill. Vi förverkligar kreativa bildidéer och skapar nya uttryck och tydligare budskap.

Bilder är en del av din visuella identitet. Det är viktigt att bildspråket är tydligt för att mottagarna ska känna igen vem som är avsändare. Igenkänningen går att förtydliga bland annat med hjälp av att bilder som används i kampanjer och annan marknadsföring retuscheras enligt ett givet manér, exempelvis genom att företagets färg markeras på något sätt eller att man adderar något element eller symbol. I de fallen hjälper vi verkligheten på traven.

Vi kan också utifrån befintliga bilder skapa helt nya uttryck eller kombinera flera bilder till ett inspirerande kollage.

Hos oss hittar du kompetens längs hela kedjan fram till den bild du sett framför dig, från idé till fotografering, bildhantering och avancerad retusch. Vi kanske inte kan förändra världen, men vi kan förändra hur den ser ut på bild.

Kontakta oss

Relaterade case

Miva Rätt sort

Destination Höga Kusten

Mjälloms

Friluftsbyn

Bosch Rexroth

Världsklass Örnsköldsvik

TM Konsult

Övikshem

Gårdsbutiken

Veckefjärden

Electrolux

JM KVM

JBN

Stringo

Arento

Paradiset Äventyrsbad

Destination Kvarken

High Coast Invest

Xylocap