Sökes: Produktionsledare

Vi växer så det knakar med både antal medarbetare och kunduppdrag och ser nu ett behov av någon som har övergripande koll på byråns alla pågående och kommande jobb.

För att trivas i rollen krävs att du har ledaregenskaper, tidigare erfarenhet från byrå eller konsultbranschen, att du gillar att jobba med med andra människor och kan agera snabbt utifrån vad som händer, när det händer.

Vi söker dig som har förmågan att skapa struktur samtidigt som du gillar att hantera att ingen dag är den andra lik. I tjänsten ingår att skapa sig en överblick över alla våra uppdrag, prioritera och besluta vem som gör vad, när och hur. Du blir därmed en viktig länk mellan beställare och produktionsteam.

Vid din sida har du ett kundfokuserat team som sätter stolthet i att leverera briljanta lösningar till sina kunder, samt andra ledare som finns tillgängliga som bollplank. Då rollen är ny hos hos oss på Devocy så finns alla möjligheter att forma rollen över tid.

Tjänsten förutsätter att man är på plats för att kunna lyssna in allt som händer samt kunna finnas tillgänglig för snabba prioriteringar, även om det givetvis finns möjligheter till flexibla arbetstider och att jobba hemifrån delar av arbetstiden. Inget personalansvar ingår i tjänsten. Produktionsledaren kan med fördel vara med och producera i vissa leveranser, men ska i första hand planera och i andra hand leverera.

Är det dig vi söker eller känner du någon som skulle passa perfekt för denna roll?  Skicka in din ansökan eller tipsa vidare så snart som möjligt! Vi gör intervjuer löpande.

Mer om våra uppdrag och kunder hittar du på devocy.com. Vill du se bakom kulisserna kollar du vårt Instagram.

Första kontakt sker via e-post. Hör av dig via careers@devocy.com.

Tack och välkommen till Örnsköldsvik - en bra bit av Höga Kusten!

Kontakt

Jobba hos Devocy

Karriär / Praktik

0660-177 00