Journalistik

JOURNALISTIK – INGEN NYHET FÖR OSS
Världen, och särskilt internet, är i dag fylld av information. Men det är skillnad på information i största allmänhet och journalistik.

Ett journalistiskt arbete kännetecknas av att man på ett professionellt sätt samlar in information, utvärderar, skapar och presenterar nyheter med integritet och en ambition om att ge en så rättvis och objektiv bild av verkligheten som möjligt.

Det är ett hantverk att ställa de rätta frågorna, att behandla fakta seriöst och sedan skapa nyhetsvärde i form av text, bild, ljud och film.

Hos oss arbetar flera skribenter med mångårig erfarenhet av journalistiskt arbete från dagstidningar och public service med radio och tv.

Vi tar det journalistiska hantverket på stort allvar. Vi genomför intervjuer, sammanställer och producerar journalistiskt material för såväl magasin som för film och digitala medier.

Dessutom har vi kompetens för av att bedöma nyhetsvärde i pressreleaser. Vi hjälper gärna till att formulera dina nyheter till något som fångar intresset på medieredaktionerna ni vill nå.

Filter Categories
Alla
Content
Digitalt
Identitet
Print
Strategi